Echipa – primul argument

Nu acceptam in echipa autosuficienta. Am înlocuit, permanent, lipsa de ţintă și superficialitatea, cu competenţă și cu ambiţie, încât mediocrii înlăturaţi de noi trec drept vârfuri pentru competitorii noștri. Impartim aceeasi viziune, aceleasi valori si aceeasi dorinta de a excela in acest domeniu. Trebuie sa lucram ca un ceas elvetian. De ce? Pentru ca, nu ne putem jucam cu visele unui antreprenor.

Stralucirea vine din seriozitate si entuziasm. Asa ne place sa abordam proiectele, pentru ca ne identificam cu ceea ce oferim si serviciile oferite trebuie sa raspunda, in primul rand, asteptarilor noastre. Chiar daca par mari, suntem gata, de fiecare data sa invatam si sa ne perfectionam.

Fusioncreative e agenţia publicitate care in ultimii 7 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit practicile corecte ale advertisingului prin experienţa proprie, a invatat, evoluat.

Un  portofoliu de clienti ce cuprinde jucatori de toate categoriile, din domenii precum invatamant, constructii, juridic, auto, consultant, tehnologie, energie, IT, HoReCa, food&beverages si comert. Portofoliul agenţiei e format din clienti care au rezonat la acelaşi tip de valori şi care au găsit în cadrul agenţiei nivelul de performanţă pe care orice brand îl aşteaptă de la agenţia lui.

citeste mai multe despre noi