Grafica publicitara si design grafic

branding-produsGrafica publicitara sau design grafic inseamna servicii de creatie si pregatire pentru tipar a machetelor grafice pentru, flyere, identitate vizuala, ambalaje, cataloage, pliante, afise, sigle, panouri expozitionale, decorari auto si orice alt tip de material publicitar. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia consumatorului si sa ii transmita mesajul clar.

De peste 7 ani, am invatat ca nu trebuie sa existe autosuficienta in domeniul acesta de grafica publicitara. De la fotografie, conceptie si design grafic, name branding, creare logo, grafica publicitara si pana la pregatirea materialelor de print suntem una cu proiectul pe care il realizam. Credem in misiunea pe care ne-am asumat-o si suntem mandri de numarul important de clienti care cred in noi si valorile noastre.

Ai un proiect de grafica publicitara pentru firma ta?

Grafica publicitara sau design grafic

De ce grafica publicitara la o agentie?

In general un design grafic trebuie sa urmareasca reguli si sa constituie un tot unitar. Incepand cu grafica de creare logo, identitate vizuala, flyer, pliant, mapa sau afis, si terminand cu bannerele stradale, mash-uri, semnale sau vitrine. Design grafic se refera la machetarea grafica a diferitelor materiale si pregatirea lor pentru tipar. Materialele se realizeaza intotdeauna CMYK pentru print si respecta anumite standarde universal valabile pentru firma de grafica cat si pentru tipografii.

De ce noi suntem diferiti de o tipografie in realizarea materialelor publicitare? Pentru ca noi aplicam si reguli de marketing in creatie, nu doar grafica si urmarim un concept unitar.

Toate materialele de design grafic, realizate la Fusioncreative, sunt pregatite pentru print.

[porto_recent_portfolios number=”12″ cats=”295″]