Firma ta are nevoie de identitate vizuala ?

Vino sa realizam o poveste de succes impreuna!

Fa o identitate vizuala cum trebuie si brandul tau va fi recunoscut!

Ca si in cazul procesului de creare logo, identitatea vizuala nu reprezinta un brand, ci il consolideaza. Daca in cazul unui logo, acesta trebuie sa reflecte intr-o imagine identitatea si mesajul tau, atunci, o identitate vizuala vine sa sprijine aceasta imagine detaliat. O identitate vizuala bine facuta, poate sa inspire si sa genereze incredere in ochii consumatorilor si a partenerilor. Ea este o imbinare de strategie, design si marketing, nu doar cateva date si culori aruncate pe o coala de hartie.

Asta ne face diferiti si asa te putem ajuta: o identitate vizuala recunoscuta!

identitate-vizuala

Identitate vizuala. Strategie si design

Prin identitate vizuala, punem in centrul brandului tau povestea. Campaniile noastre au o identitate, venita din povesti adevarate cu care targetul se identifica si le starnim emotii. Tie iti explicam totul intr-un manual de identitate.

identitate-vizuala-branding Identitate vizuala. Poveste. Brand.

Ai sa te intrebi cum e posibil si cum te ajutam noi. Simplu. Imagineaza-ti ca ai o firma oarecare, care vinde produse/servicii si trebuie sa mergi sa te prezinti, dar tu ai o carte de vizita alb-negru pe o hartie normala scoasa pe fuga la imprimanta. Nu ai o brosura sau pliant in care iti prezinti produsele, nu ai o foaie cu antet sau un site web. Acum, pune-te in locul clientului si intreaba-te daca, cineva iti prezinta produse sa le cumperi, intr-un mod asemanator, ai cumpara?