[masterslider_pb alias=”ms-1-1″]

Optimizare site web

Optimizare site este de fapt varianta romaneasca pentru SEO. Ce inseamna de fapt optimizare site sau SEO? De exemplu, ai ajuns pe aceasta pagina cautand pe Google (vorbim doar de el, pe piata din Romania are o cota de piata de 93%) cuvinte precum optimizare site, firma seo, seo site web, etc sau in urma unei campanii de marketing online realizata de noi, Fusioncreative. Optimizare site web sau SEO este un proces mult mai complex decat definitia in sine si cuprinde o serie de servicii care nu se regasesc in definitiile clasice. SEO imbina servicii precum web design, marketing, copyrighting, PPC (Google, Facebook, etc.).

Toate paginile web realizate de firma Fusioncreative, beneficiaza de optimizare site gratuita. Acest lucru este firesc, nu il oferim ca pe o tehnica de marketing sau vanzare, deoarece orice site web, incepe, in mod normal, cu o structura si procesul de optimizare seo. Altfel, e o tehnica gresita. Stim, ca motorul google se bazeaza pe cautari relevante din cuvinte. Inainte de a realiza un site, facem un audit in domeniu, pentru a afla cuvintele cheie de nisa si cele generale pentru domeniul in care activezi. In functie de cuvintele cheie stabilite se realizeaza o structura si stabileste procesul de optimizare site. De abia apoi se trece la creatia grafica.

Daca proiectul unui site ar incepe cu designul si textul si la final procesul de optimizare seo, atunci acel site este sortit esecului. Si asta nu o spunem numai noi din experienta, o spune clar si Google.

Vrei sa realizam un proiect optimizare site?

Solutii SEO si Optimizare Site avansate.

Fara optimizare site -ul web nu exista!

Tot mai multe firme incep sa inteleaga necesitatea unui site web pentru afacerea pe care o conduc. Cati dintre ei inteleg si necesitatea de optimizare a site -ului, e greu de apreciat, dar tot mai multi apeleaza la aceste servicii. Problema este ca ajung sa lucreze cu firme care le promit „mare cu sarea” si incep sa devina neincrezatori in aceste servicii. Nici un procedeu de optimizare site corect nu iti poate garanta prima pozitie in motoarele de cautare, dar acest lucru este greu de spus clientilor in detrimentul putinilor bani castigati simplu, fara efort.

Nu, la Fusioncreative, va spunem sincer, serviciile de optimizare site web necesita rabdare, timp, mult efort sustinut si nu este ieftin. Nu este ieftin, pentru ca procedeele se aplica un timp indelungat, dar in acelasi timp, dupa primele campanii rezultatele fac ca, deja o parte din investitii sa se reintoarca inapoi.

optimizare-site-webSEO

Cauti o firma care sa realizeze pentru site -ul tau optimizare seo? Ai ajuns unde trebuie. Cum ai ajuns pe site -ul nostru de optimizare seo? Tocmai prin acest procedeu de optimizare seo a site -ului. Motoarele de cautare, si in special Google, se bazeaza pe acest procedeu, pentru a arata rezultatele cautarii noastre. Concluzie: site -ul tau web are nevoie de optimizare seo pentru a fi gasit.

optimizare-site-facebookPublicitate Facebook

Publicitatea pe Facebook reprezintă o oportunitate foarte buna de a ajunge la un numar mare de oameni. Prin platforma Facebook Ads vei trimite mesajele esentiale doar persoanelor potrivite, ajutandu-i sa iti cunoasca afacerea in momentul in care acestia au cea mai mare nevoie de ea.

optimizare-site-googlePromovare Google

Cand vedeti ecusonul cu Partener certificat de editare inseamna ca un partener a fost, in mod atent, controlat si indeplinește standardele de calitate riguroase ale Google. Multe firme folosesc Google adwords, dar il folosesc prost. El da rezultate spectaculoase daca sti cum sa il utilizezi.

Optimizare site web cu rezultate!

Optimizare site web cu rezultate! Pentru site -urile create de Fusioncreative, optimizarea site -ului incepe o data cu crearea site-ului. Fiecare site web realizat de catre noi beneficiaza de un pachet gratuit de SEO in prima luna de la lansare. Cateva exemple cu rezultate:

Prima pagina in Google:

paintball suceava – bucovinapaintball.ro – concurenta medie

teren paintball suceava – bucovinapaintball.ro – concurenta slaba

Asociatie turism – trip2explore.ro – concurenta ridicata

Inregistrare marca – fabricademarci.ro – concurenta ridicata

perdele si draperii – fabricutadeperdele.ro – concurenta ridicata

tura foto – robertungurianu.com – concurenta medie