Optimizare seo site pentru firma ta!

Cauti o firma care sa realizeze pentru site -ul tau optimizare seo? Simplu! Ai ajuns unde trebuie. Cum ai ajuns pe site -ul nostru de optimizare seo? Tocmai prin acest procedeu de optimizare seo a site -ului. Motoarele de cautare, si in special Google, se bazeaza pe acest procedeu, pentru a arata rezultatele cautarii noastre. Concluzie: site -ul tau web are nevoie de optimizare seo pentru a fi gasit.

Fara optimizare Seo site -ul web nu exista!

Un site web presupune pe langa interfata grafica, domeniu si gazduire, si vizibilitate, adica optimizare seo. Un site fara aceasta componenta de optimizare seo nu ajunge sa fie vizibil pe google sau alte motoare de cautare.

Asadar, succesul afacerii si vanzarile nu vor fi vizibile fara aceasta optimizare seo a site -ului.

optimizare seo site

Ce va oferim noi, firma de optimizare seo site?

Optimizare site web cu rezultate! Pentru site -urile create de Fusioncreative, optimizarea site -ului incepe o data cu crearea site-ului. Fiecare site web realizat de catre noi beneficiaza de un pachet gratuit de SEO in prima luna de la lansare. Cateva exemple cu rezultate:

Prima pagina in Google:

paintball suceava – bucovinapaintball.ro

teren paintball suceava – bucovinapaintball.ro

Asociatie turism – trip2explore.ro

Inregistrare marca – fabricademarci.ro

perdele si draperii – fabricutadeperdele.ro

Ce presupune optimizare seo pentru site -ul web?

 • audit tehnic de optimizare seo
 • analiza concurentei
 • alegerea cuvintelor cheie
 • optimizare linkuri
 • optimizare imagini
 • optimizare imagini
 • optimizare continut site
 • analiza de trafic si pozitionare

Studiu de caz – Firma optimizare seo site web


Preturi optimizare seo site web

Strategie de Optimizare SEO: Serviciile SEO oferite de Firma Fusioncreative se estimeaza numai dupa un audit. Fiecare client primeste o estimare a bugetului necesar, in functie de serviciile dorite si de rezultatul auditului.

Preturile, depind de mai multi factori, in principal de competitia in nisa dumneavoastra si numarul de produse sau servicii pe care le promovati.

In functie de serviciile dorite si de strategia necesara, oferta noastra cuprinde o estimare de buget si platile lunare aferente.

Pentru o campanie de Optimizare SEO platile se efectueaza lunar, pentru intervalul de timp stabilit initial. Ulterior puteti opta pentru serviciile de mentenanta. Este necesar un contract de minim 3 luni, pentru a ne asigura ca avem timpul minim necesar pentru a obtine rezultate.

O strategie SEO necesita un timp indelungat de implementare, iar dupa obtinerea rezultatelor, sunt necesare cateva ore de mentenanta lunara pentru pastrarea acestora.

Consultanta & Audit optimizare site : Preturile pentru consultanta si audit depind de cerintele dumneavoastra si stadiul in care va aflati intr-o campanie SEO.

Pentru o estimare exacta a bugetului necesar pentru o campanie de optimizare seo sau anumarului de ore necesare pentru recuperarea dintr-o penalizare, va rugam sa ne contactati.

Preturi SEO – Tarife Optimizare Site si Promovare Web – Preturi de referinta

 • Promovare site in directoare, motoare romanesti – pret 100 EURO
 • Promovare site in directoare, motoare internationale – pret 100 EURO
 • Promovare site in directoare, motoare dintr-o anumita tara – pret 100 EURO
 • Optimizare site – pretul depinde de tipul si dimensiunea site-ului, incepand de la 100 EURO