Trip2explore


Descriere Proiect

Provocare

Brandul Trip2Explore a fost lansat in anul 2015, initial fiind o Asociatie de turism din nordul tarii, dar cu sediu si in Bucuresti. Asociatia nu urmarea cliseele intalnite des in agentiile de turism autohton. Povestea lor a inceput din pasiunea pentru calatorii si ecologie, pasiune ce are la baza trairi romantice si nostalgice pana la urma. De ce nu le plac cliseele. Destinatiile alese, sunt de tip adventure in care te visezi cu pletele in vant, in care simti nisipul fierbinte din desert sau vezi privelistea nesfarsita a marii si a ghetarilor, sau te trezesti intr-un mic orasel medieval din tarile nordice. Asadar, valorile si destinatiile trip2explore sunt diferite. Locatii ca Islanda, Maroc, Sankt Petersburg, Bolivia, te fac sa visezi zi de zi experientele traite.

Solutii

Rezultate

In mai putin de un an, trip2explore a pus bazele unui brand puternic si recunoscut la nivel de Romania, reunind totul sub un logo usor de recunoscut. In urma strategiilor aplicate, intern, comunicarea este clara si eficienta catre exterior.

La nivel extern, este recunsocuta de catre clienti, in urma noilor elemente vizuale, iar perceptia publica este una in crestere permanenta.

Live Preview