Realizare logo. Cum sa aleg?

Care este primul lucru care va vine in minte, cand va ganditi la o firma? Desigur, sigla sau logo-ul.

Sigla este fata afacerii tale. Logo -ul trebuie sa fie usor de retinut si cat mai apropiat de domeniul de activitate. De-a lungul anilor firma noastra de logo design si grafica, a reusit sa realizeze proiecte de logo pentru numeroase firme din tara si strainatate, din aproape toate domeniile de activitate. Nu ne laudam dar, peste 400 de clienti nu se puteau insela.

Pentru ca un logo sa fie reusit, exista nevoia unei colaborari stranse intre firma si designerul de logo, in cateva etape bine definite. In prima etapa veti completa cateva intrebari, pentru a stii in ce directie sa ne indreptam, apoi, vom tine legatura pas cu pas pana ajungem la produsul final, impreuna.

Pentru a va putea face o impresie despre date avem nevoie, in prima faza, puteti descarca formularul nostru de logo. Descarca formular

Portofoliu logo designPortofoliu logo design

Procesul de logo design

PASUL 1 – Contract

In prima etapa, discutam despre proiect, va trimitem contractul, proforma si formularul cu intrebari, pentru a putea incepe dosarul.

PASUL 2 – Cercetar

e si concepte

In urma analizei formularului completat si a concure

ntei se realizeaza conceptele si vi se trimit pe email prezentarile, impreuna cu un fisier .pdf

PASUL 3 – Alegerea

Dupa primirea si analiza conceptelor, va puteti alege unul sau, combinatii de 2 concepte de logo. Este indicat ca alegerea unui concept sa se faca dupa o zi de pauza, de la analiza lor.

PASUL 4 – Revizii

In functie de ce va doriti, se realizeaza modificari si revizii la sigla aleasa. Se pot incerca diferite culori, aranjari sau fonturi.

PASUL 5 – Fisierele finale

In mometul finalizarii logo-ului, va trimitem fisierele finale sub forma unei arhive(zip sau rar), prin email sau transfer de documente, iar dumneavoastra achitati diferenta stabilita in contract. Fisierele pe care le primiti sunt de tip imagine .jpeg, .gif, .pdf, .png(fundal transparent) si tip vectorial .eps, .cdr, .tiff.

 

Informatii

Pentru mai multe detalii despre cum procedam in realizarea logo -ului, incercati sa vizualizati munca noastra de logo din ultimii 7 ani. Daca sunteti hotarat, ne gasiti la telefon 0753.995.040 sau pe email la office@fusioncreative.ro

Realizare logo recenta