Firma web design

Fusioncreative, o firma web design  din Romania cu peste 5 experienta in domeniul online. Avem peste 1200 de proiecte realizate in cele mai diverse domenii si cu rezultate pentru toti cei peste 300 de clienti, cu care ne mandrim. In tot acest timp am evoluat si dezvoltat pana la nivelul agentie de web design full service.

Firma web design incepe odata cu sloganul care ne reprezinta: Your business starts here!

creare-site-web

Site web

Ce am nevoie pentru un site web?

Pentru un proiect de web design, firma trebuie sa parcurga cateva etape, pana la discutiile referitoare la design si functionalitate.

Un site web presupune trei lucruri esentiale: domeniul web, gazduirea(Hosting) si site -ul de prezentare propriu-zis.

Domeniul: este numele site -ului, sub forma numefirma.ro. Domeniile pot fi nationale .ro, .ie, .uk,  sau internationale .com, .eu, .info, etc. Domeniile se pot plati anual sau o singura data. Gazduirea: spatiul unde va sta fizic site -ul web. Site -ul web: contine partea grafica si partea de programare si editare.

descopera mai multe

firma-web-design-icon

WEB

Cauti o firma web design?

E simplu! Acum fii atent cateva clipe. Am sa iti explic pe scurt cum ai ajuns pe site-ul nostru si de ce este important. Ai cautat pe Google creare site web, firma web design sau realizare site. Corect?

In procesul de creare site, nu e important doar design-ul sau faptul ca ai un site. Este necesar ca totul sa inceapa cu un audit de optimizare site sau Seo (prescurtat). Acest procedeu iti aduce beneficii reale si enorme in procesul de creare site, iar firma web design este obligata sa inceapa asa un proiect. Auditul iti spune care este concurenta ta in mediul online, care sunt costurile pentru promovare si creare a unui site web si cel mai important cum sa realizezi structura site-ului pentru a avea avantaje fata de concurenta si la final sa te bucuri de vanzari mai multe.

descopera mai multe

site-web

Administrare si mentenanta web

Pasul urmator dupa creare site web sau a unui magazin online, este Mentenanta Site care consta in actualizare date, devirusare, securizare, Back-up etc. si administrarea site-ului, adica actualizarea periodica a acestuia, adaugare/modificare servicii si produse pentru a atrage cat mai multi clienti iar afacerea ta sa aiba succes.

Ca firma web design stim foarte bine ca nu ai timp sa te ocupi de site-ul tau. Un site web, pentru a avea succes trebuie actualizat permanent, cu fotografii, servicii si produse, promotii si continut de calitate. O data cu realizarea unui site web, mentenanta si administrarea lui se completeaza pentru a avea rezultate.

descopera mai multe

Vrei sa realizezi un proiect cu firma web design Fusioncreative?

Nu uita! Proiectele noastre de web design au rezultate!